Sponsoren gezocht:

 

Missie Mali is in december 2015  overgenomen door de nieuwe eigenaar.

MissieMali.nl is een particulier initiatief voortgekomen uit deelname van de vorige eigenaar aan het NU.nl / Sanoma innovatieprogramma begin 2014. De site was een showcase om te laten zien hoe rond een bepaald actueel onderwerp een online nieuws dossier opgebouwd kan worden.

Op de site verzamelen we nieuws over de Nederlandse Missie in Mali. Bij de site horen een Twitter account (524 volgers, https://twitter.com/missiemali), een Facebook pagina (625 likes, https://www.facebook.com/MissieMali)

Op de site staan nog geen advertenties en er zijn geen sponsoren of andere inkomsten. Dit jaar hebben 16.000 bezoekers in 30.000 sessies 114.000 pagina’s bekeken. 50.5% van de bezoekers komt terug.

Om de site draaiende te houden de komende jaren, ben ik op zoek naar sponsoren, en giften van particulieren die dit project willen steunen

Voor eventuele prijzen voor sponsering denk aan banners, verzoek ik u contact op te nemen via het online contactformulier, ik zal  dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Met vriendelijke groet,

Missie Mali

 

Weersverwachting Mali