Missiemali.nl wenst ieder vrolijke feestdagen en een gezond 2016 toe

 

Reacties die zijn binnengekomen via facebook:

Monique Bluemink

Een hele fijne en warme kerstgroet vanuit het niet heel veel koudere Nederland! Jullie worden allemaal door vrienden en familie gemist. Op een voorspoedige thuiskomst!

 

Paul Martens

Voor alle mannen en vrouwen op missie en voor het thuisfront...... fijne feestdagen, stay safe and healthy

 

Sandra Bos

 

Marian De Blom-Willekes‎

Zo ver van huis ieder bericht met argusogen volgen... dat doet het thuisfront. Je gele lint zit nog steeds aan de paal voor de deur en de dag komt dat je hem er zelf vanaf gaat halen want dat hebben we afgesproken! Voor allemaal daar ver weg... een rustige kerst en een mooi oud en nieuw. Respect voor u allemaal !

Herma Molendijk de Weerd

Voor allen die op missie zijn , een mooi en goed kerstfeest en een veilige thuiskomst toegewenst !! In gedachten bij jullie ! #trotsoponzeneef

Carla Werner VW

Wij wensen alle mannen en vrouwen op missie in Mali veilige en fijne feestdagen. En voor het nieuwe jaar, gezond weer thuis komen! Ook voor het thuisfront de beste wensen en veel sterkte!

 

Anouk Uit Haarlem

Lieve Tijn zing / brom je mee? We denken aan je, en zijn trots op je!
Kussie van je broertje en je zussie.

klik op afbeelding
 

Marlene Hulsebosch

Mooie en veilige feestdagen en een gezond 2016 toegewenst. We zijn in gedachten bij jullie.

Anton van der Pluijm

Ik wens jullie fijne feestdagen toe,Anton van der Pluijm.

Frederik Francois De Raedemaecker

Voor alle uitgezonden militairen fijne en veilige feestdagen toegewenst. Dank uit het diepst van mijn hart voor het veilig stellen van onze landen en al onze dierbaren, kinderen en kleinkinderen.

Jane Needlereemer

Ik wens jullie allemaal, ondanks de enorme afstand van familie en vrienden, een hele bijzondere Kerst toe. Met elkaar en misschien wel de lokale bevolking. En we hopen allemaal dat jullie gezond en veilig weer terug komen. Vrolijk Kerstfeest dames en heren in Mali.

André Pronk

Nederlandse soldaten waar ook in het buitenland, mijn zoon is veilig thuis uit Gao/Mali en zal de komende feestdagen doorbrengen met zijn familie en vrienden. Voor jullie zullen dit andere dagen zijn zonder familie. Soldaten, maak er met jullie maten mooie dagen van. Het thuisfront is trots op jullie. Kom in 2016 weer veilig thuis.

Esther Keesman

Voor alle uitgezonden militairen, voor wie vrede op nummer 1 staat, het thuisfront is in gedachten bij jullie. Fijne feestdagen toegewenst en een gezond 2016.

Koos Frans

Alle uitgezonden militairen en families prettige feestdagen en een voorspoedig 2016. En een behouden thuiskomst.

Carolina En Leen Heijboer

Hele goede dagen en een gezond weerzien voor de uitgezonden militairen en voor de achtergebleven familie. Ook mojn broertje zit in Mali. Kerst zonder zijn vrouw en kindje.

Theo Even

Voor allen die nu op missie zijn fijne feestdagen en een behouden thuiskomst met een gelukkig weerzien van ieder die u lief is.

Bianca de Wit-Slootweg

Janita Dessi-Hogeveen

Voor iedereen die nu op missie is in Mali; toch een fijne kerst, ook al moeten jullie nu het thuisfront missen.. Ik weet hoe het is, mijn broertje was vorig jaar tijdens kerst in Mali op missie, maar dit jaar mag hij thuis zijn om vervolgens 4 januari richting Mali te vertrekken..
Heel veel sterkte maar maak er toch mooie dagen van..
Respect voor wat jullie allemaal doen!!

Weersverwachting Mali